Bulgaristan vizesi

Sevgili okurlarım
son dönemlerde bulgaristan vizesi için epey başvuru sayısı olmuş gerek bulgaristan’a seyahat gerek bulgaristan’a kültür veya iş gezileri epey artış gösterdi.Türkiye’de yapılabilecek faaliyetlerin hemen hemen hepsini orada yapmak mümkün hemde çok daha ucuza çok daha farklı bir kültürel ortamda.Belkide farklı bir ülke olması insanları cezbediyordur.Bu yazımda bulgaristan vizesi almak için ne gerekiyor onlardan bahsedeceğim..
Turistik vize:
1. Bulgaristan Konsolosluğu Vize başvuru formu (imzalı)
2. Pasaport (başvuru tarihinde en az 6 ay geçerli olmalı) En az 2 sayfası boş olmalıdır.Pasaportunuzun gerçerlilik süresi talep edilen sürenin bitiminden en az 6 ay daha geçerli olmalıdır.
3. 2 adet biometrik fotoğraf (Son üç ay içersinde çekilmiş, pasaportunuzda başka bir vize var ise o vizenin alınması için kullanılmamış olması gerekir.)
4. Son 15 gün içinde alınmış, son hesap bakiyesinde en az 4000 TL olan, imzalı kaşeli olmalıdır.
5. Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği – ıslık imzalı nüfus kayıt örneği(Anne, baba, kardeş, eş ve çocuk bilgileri mutlaka gözükmelidir. Açıklamalar kısmında adres belirtilmeli ve düşünceler bölümü işlenmiş olmalı.)
6. Konaklama yapacağınız otelden kaşeli imzalı hotel rezervasyonu
7. Seyahat sağlık sigortası ( En az 30.000 € teminatlı, Uluslararası geçerlilikte ve seyahat süresini kapsamalıdır.)
8. Seyahat edeceğiniz araç ruhsatı, seyahat tarihinizi kapsayan aracın Uluslararası geçerli Yeşil sigortanın orijinali

Bu istenenlerin hepsi için aracı kuruma yönlendirme yapılır.Bulgaristan vizesi işlemlerden sonra hazırlanır.Siz bu esnada yolculuk hazırlıklarını yapınız..

Bulgaristan’a gezi,seyahat

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir